Algemeen:

Startpagina

Autobelettering

Car wrapping

Scooter Reclame

Trendytextiel

PVC spandoeken

Gevelletters

Magneetplaten

Reclameborden

Raambelettering

Aanleveren - logo

Visitekaartjes

Trendfolie kozijnen en interieur

Trendyservice

Contact

Aanleverspecificaties

AANLEVER VOORWAARDEN

ADOBE ILLUSTRATOR CS 5
Al uw printwerk kunt u aanleveren in de volgende bestanden: PDF (tekst omzetten naar lettercontouren) of een EPS. Afbeeldingen in CMYK met resolutie van ten minste 150-300dpi.Voor het maken van PDF bestanden moeten de fonts 100 % ingesloten zijn.

ADOBE PHOTOSHOP CS 3,4,5
Deze bestanden kunnen als Photoshop-, PDF-, EPS- JPG of als TIFF bestand aangeleverd worden. Om de bestanden te comprimeren kan het beste de “JPEG maximum kwaliteit” instelling gebruikt worden.

LOSSE FOTO'S
Indien u alleen een losse foto geprint wilt hebben zorgt u er dan voor dat het eindresultaat minimaal 72 dpi is. Foto's die een eindresultaat hebben lager dan 72dpi zullen niet groter geprint worden dan het formaat die bij deze 72 dpi past. Advies is om het eindresultaan van de foto op minimaal 150-300 dpi te houden.
Bij het niet aanhouden van bovenstaande voorwaarden is Trendysign in geen geval verantwoordelijk of aansprakelijk voor een mindere kwaliteit van de prints.

OpmakenBent u niet in de gelegenheid om een kant-en-klaar bestand aan te leveren, dan kunnen wij tegen een gereduceerd tarief een ontwerp voor u maken.
Het start en uurtarief bedraagt hiervoor € 35,00